Ventetider

Aktuelt er er mine næste ledige sygesikringstider for nyhenviste i sidste halvdel af januar 2025.

Du kan regne med at komme ind på det tidspunkt, vi har aftalt, og som vil fremgå af den SMS-reminder, du får to arbejdsdage før vores aftale. Så mød til tiden. Nogle gange vil du endda kunne komme til før

Hvis det af en eller anden grund bliver nødvendigt for mig at ændre din tid, vil jeg også sende dig en SMS om dette. Det er derfor altid den tid, der er anført i seneste SMS, der er den rigtige. Også hvis der står noget andet på dig aftalekort eller i en tidligere SMS. Hold derfor øje med din telefon.

Selvom jeg gør mit yderste for at have så kort ventetid som muligt, kan den stadig føles som lang, hvis man er syg. Så hvis du ikke kan/ønsker at komme til en aftalt tid - eller en tidsændring ikke passer dig -, vil jeg derfor bede dig sende mig en email eller ringe og lægge en besked hos min sekretær (i telefontiden kan du også altid bruge vores telefonsvarer, hvis vi er forhindrede i at modtage dit opkald). Dette skal gøres senest to dage før din aftale, så tiden når at komme en anden patient til gode.

Min linie overfor folk, der bliver væk/glemmer at komme og optager en tid, andre havde haft god brug for, er nogenlunde lige så forstående og fleksibel som en parkeringsvagt overfor en billist, der har glemt at sætte sin p-skive.

Bliver du væk uden foregående rettidigt afbud, vil dit forløb her blive afsluttet umiddelbart, og du kommer til at bede din læge om en henvisning til en anden neurolog. Du vil desuden få en regning for den udeblevne tid i henhold til bestemmelserne i Sundhedsloven (se Priser) .

Ønsker du som sygesikringspatient at blive set tidligere, end jeg kan tilbyde, kan du altid gå ind på sundhed.dk og se mine kollegers ventetider og evt. vælge at blive behandlet af en af dem,