Sikkermail

Hvis du sender mig personfølsomme oplysninger, skal du i henhold til loven om datasikkerhed bruge en krypteret, sikker mail.

Dette kan du let gøre ved at anvende linket "lægevejen", som giver dig mulighed for at kommunikere via din NemID eller en kode, du selv har valgt.

Hvis ikke du tidligere har været i kontakt med os, kan du - efter at have logget ind på lægevejen.dk - tilknytte selv dig som patient hos mig ved at gå ind på dette link. Under punkt 1) vælger du "Neuromedicin"; under punkt 2) klikker du på Region Midt og punkt 3) vælger du "Jacob Geday, 8700 Horsens". Du kan nu nu klikke på "Post" øverst i højre hjørne, vælge "Ny post" og her så under "Vælg en klinik" vælge "Jacob Geday" og så skrive din besked til mig der.

Har du en digital signatur, kan du bruge dit eget private mailprogram til at skrive krypteret med mig. Her vil jeg foreslå, du går ind på NemIDs hjemmeside og følger de instrukser, der er der. For at kunne sende krypteret til mig, er du nødt til at have min digitale signatur svarende til mailen kontakt@neurologen.dk, som er den adresse, du skal sende sikker mail til. Signaturen kan du selv finde her. Som adresse skriver du: kontakt@neurologen.dk og du kan så hente vcard'et og gemme dette i dit postprogram.

Så kan du sende krypteret til mig. Ellers kan du bare sende mig en mail med teksten "send mig lige en signeret mail" til kontakt@neurologen.dk, så sender vi dig signaturen. Du skal så bare gemme mig som en af dine kontakter i dit postprogram. Husk selv at signere den første mail, du sender os, med din egen digitale signatur så vi også kan sende dig et krypteret svar tilbage. Herefter kører det for de fleste postprogrammer helt automatisk og sikkert.

For sikker kommunikation til fornyelse af recepter vil jeg anbefale, du enten bruger app'en "Medicinkortet", der kan downloades til de fleste mobiltelefoner via AppStore, eller at du på din PC logger ind på dit medicinkort via dette link og bestiller medicinen der. Så får vi nemlig din bestilling direkte og kan hurtigt og let ekspedere den. Du kan også bruge Lægevejen - det lige så sikkert, men nok mere bøvlet.