Hovedpiner

I ventetiden vil det være en rigtig god ide, om du allerede nu starter en hovedpinekalender. Her vil jeg bede dig hente den kalender, der er længere nede på siden. Enten som Excel-ark eller som pdf og forinden sende denne udfyldt per mail eller have denne med, når vi ses. Min kalender er meget nem at udfylde og overskue – og modsat en masse andre kalendere ”på markedet” drukner din hovedpineregistrering ikke i alle mulige og umulige oplysninger

Tænk også lidt over, hvilke hovedpinesymptomer, du har, så du kan beskrive dem så præcist som muligt. Forhindrer hovedpinen dig i daglige aktiviteter? Er der - eventuelt bare en gang i mellem - kvalme eller opkastninger? Kommer der aurasymptomer - dvs, blinkende lyn for øjnene, kriblende fornemmelser i den ene arm/ben FØR dine hovedpineanfald? Bliver din hovedpine værre eller bedre af fysisk aktivitet, f.eks. af at gå en tur?

Har du tidligere været til undersøgelser som MR-scanning eller CT, så medbring om muligt gerne resultaterne. Det er nemlig ikke altid at jeg har fået disse tilsendt.

Min behandling af hovedpiner er svarende til anbefalingerne i Dansk Neurologisk Selskab – se f.eks. https://nnbv.dk/hovedpine-2/

Læs mere om hovedpine

 

Hovedpinekalender:

Klik her for hovedpinekalender i PDF (Udskrives og udfyldes hjemmefra og tages med når vi ses).

Klik her for hovedpinekalenderen som excelark. (Udfyldes på PC, kan sendes som vedhæftet fil til kontakt@neurologen.dk, før vi ses)